Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme.
Krok 2: Na ně poklademe kousky vejce natvrdo, cibule, mrkve, párku, okurky atd.
Krok 3: Omotáme nití nebo sepneme jehlou.
Krok 4: V hrnci osmahneme cibuli na tuku, přidáme ptáčky, osmahneme je.
Krok 5: Podlijeme vodou a dusíme dokud nejsou měkké.
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Moje poznámka
Španělský ptáček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLkr
Nejnovější recepty
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 2 hodinami
Broskvový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Nanuky broskvové
Přidáno před 2 hodinami
Langoše jako ze stánku
Přidáno před 2 hodinami
Broskvová marmeláda II
Přidáno před 2 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 minutami
Cuketové karbanátky
pesmax před 46 minutami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 48 minutami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 1 hodinou
Borůvkové knedlíky
zackovam před 1 hodinou
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 1 hodinou
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 1 hodinou
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 2 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 2 hodinami
Tématické fráze:
španělský ptáček,
španělský ptáček recept,
španělský ptáček z kuřecího masa,
kuřecí španělské ptáčky,
jak připravit dobré španělské ptáčky,
kuřecí španělský ptáček,
španelské ptáčky z kuřecího masa,
rozlítaný španělský ptáček,
recept španělský ptáček,
ptacek,
recept na španělské ptáčky,
španělské ptáčky z kuřecího,
španělští ptáčci,
španělský ptáček z kuřecího,
ptáčci,
španělské ptáčky,
ptáčky z kuřecího masa,
recepty spanelsky ptacek,
španelské ptáčky recept,
španělský ptáčci
Suroviny:
maso,
slanina,
cibule,
mrkev,
párky,
okurky sterilované,
vejce,
sůl
Komentáře (16)