Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový bůček pečený s fenyklem a olivami podle Ihnačáka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 3. 2021 23:43

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 890 kJ / 3 559 kcal
Bílkoviny149,74 g
Tuky298,03 g
Vláknina13,24 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 616 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy34,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček vepřový, fenykl, cibule, olivy, citron, česnek, rozmarýn, víno bílé suché, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vepřový bůček pečený s fenyklem a olivami podle Ihnačáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nEgY