Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 190 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,57 g |
Tuky | 44,79 g |
Vláknina | 17,89 g |
Cholesterol | 76 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 119,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí filety (jsou bez kůže) slijeme a necháme okapat. Nakrájíme je na kousky velikosti sousta a zelí překrájíme nadrobno. Hrášek s kukuřicí přelijeme horkou vodou a necháme vychladnout a okapat.
Krok 2: Do mísy dáme drobně nakrájenou cibuli (i tu ze sklenice), rybu a zbytek surovin. Přidáme majonézu a smetanu. Vše promícháme a dochutíme solí, pepřem a cukrem. Salát necháme uležet a podáváme s pečivem.
Zveřejněno 23. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí salát se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ML51
Moje poznámka
Rybí salát se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ML51
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 13 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 24 minutami
Řecká musaka
misula29 před 1 hodinou
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 4 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 5 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 7 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 8 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 10 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 22 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 23 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 23 hodinami
Suroviny:
zelí,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
cibule červená,
smetana zakysaná,
majonéza,
sůl,
pepř,
cukr
Komentáře (1)