Masové koule na bratislavský způsob
Bratislavská omáčka je oblíbené jídlo všedních dní. Místo kousku masa v tomto receptu najdete masové kuličky z mletého masa. Výborně dochucená omáčka, jemné podušené maso a vhodná příloha - to je lahůdka!
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 322 kJ / 2 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,94 g |
Tuky | 182,31 g |
Vláknina | 11,05 g |
Cholesterol | 594 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,61 g |
Sacharidy | 40,74 g |
Postup přípravy
Podáváme s kaší, rýži, nebo těstovinami.
Zveřejněno 3. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové koule na bratislavský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yV76
Moje poznámka
Masové koule na bratislavský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yV76
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 16 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 20 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 12 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 12 hodinami
Krenex
dragomirac před 14 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 14 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 14 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 15 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 15 hodinami
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
vejce,
smetana zakysaná,
strouhanka,
voda,
sůl,
pepř mletý,
slanina,
olej,
mrkev,
celer,
cibule,
protlak rajčatový,
smetana,
mléko,
hrášek mražený,
sůl,
koření nové koření,
vývar masový,
šťáva citronová
Komentáře (2)