Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková polévka s krupicí a vejcem

Hodnocení receptu je 4,2 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Gregusa Gregusa

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie874 kJ /
209 kcal
Bílkoviny10,11 g
Tuky17,76 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 443 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy2,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Květák rozebraný na růžičky vaříme v osolené vodě s masoxem a hrstí krupice do měkka. Krok 2: Do polévky vidličkou vmícháme syrové vejce, chvilku povaříme, dochutíme maggi, celerovou natí a špetkou muškátu. Krok 3: Nakonec do hotové polévky dáme lžíci másla.

Zveřejněno 14. 5. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková polévka s krupicí a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Omyp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květáková polévka s krupicí a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Omyp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
květák, voda, krupice, vejce, masox, sůl, maggi, květ muškátový, nať celerová, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu