Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 683 kJ / 1 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,49 g |
Tuky | 65,30 g |
Vláknina | 31,95 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 202,29 g |
Postup přípravy
Dusíme doměkka. Krok 6: Zatím oloupeme brambory, nakrájíme a zalijeme horkou vodou, osolíme a uvaříme doměkka. Pak vodu slijeme, brambory zalijeme horkým mlékem, přidáme máslo a rozšťoucháme. Dušené i syrové zelí vmícháme do brambor.
Zveřejněno 10. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa s lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQ54
Moje poznámka
Krůtí prsa s lepenicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LQ54
Nejnovější recepty
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 1 hodinou
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová směs na topinky
Přidáno před 22 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 17:10:14
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská s kuličkami z mletého masa
peppek před 29 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
MonikaKa před 1 hodinou
Zelné placky se sýrem
Matea před 11 hodinami
Jednoduchá meruňková bublanina
Violator před 11 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Eva.H.D. před 13 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Dana89 před 14 hodinami
Veselé muffinky
Natkaaa před 15 hodinami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 16 hodinami
Jadel ve slanině
majka.k před 16 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 16 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
pepř,
cibule,
olej,
petrželka,
tymián,
zázvor,
vývar drůbeží,
smetana,
mouka hladká,
máslo,
brambory,
zelí kysané,
mléko,
cibule,
olej,
máslo,
kmín celý,
sůl
Komentáře (13)
A což takhle uvádět zdroj
No a bylo by po problémech, že
Ale je to brkase se zelím....a NE lepenice
Pro kontrolu jsem si projela asi 30 různých receptů na lepenici. To opravdu není brambory s mlékem, to tam nemá co dělat. Jestli kysané zelí podusíme nebo dáme syrové je otázka gusta...ale nikdy ne sterilovane...
Tohle prostě NENÍ lepenice, a ta klasická by se k tomuto jídlu ani nehodila.
Omlouvám se, já jsem na lepenici docela fanatik...ale na tu staroceskou...