Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 733 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,36 g |
Tuky | 46,04 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 183,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev a celer nastrouháme najemno. Na rozehřátém oleji orestujeme jemné nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a důkladně ho opečeme.
Krok 2: Poté přidáme mrkev, celer, protlak, sůl, pepř,bylinky nakrájené nadrobno, jako poslední přidáme drcená rajčata. Dusíme do měkka.
Krok 3: Do pekáčku vložíme lasagne, na ně masovou směs, vrstvy střídáme. Končíme masovou směsí. Posypeme strouhaným sýrem.
Krok 4: Dáme péct do trouby cca na 30 minut.
Zveřejněno 14. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne zapečené s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z198
Moje poznámka
Lasagne zapečené s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z198
Nejnovější recepty
Krém z pečeného květáku
Přidáno před 11 hodinami
Divoká kachna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička na česneku
Přidáno před 23 hodinami
Liptovská pomazánka
Přidáno 16. 10. 2025 15:07:03
Šťouchané brambory se zelím a škvarky
Přidáno 16. 10. 2025 11:02:02
Mrkvový krém
Přidáno 16. 10. 2025 10:02:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 1 hodinou
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 2 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 4 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 4 hodinami
Uzená žebra pomalu pečená
Monika28 před 5 hodinami
Cibulová polévka
drutek73 před 5 hodinami
Jemná banánová bábovka
Borinka před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Romecka7 před 6 hodinami
Řecká musaka
verahromadkova@seznam.cz před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
renata.keles před 8 hodinami
Suroviny:
těstoviny lasagne,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
olej,
maso hovězí mleté,
rajče drcené,
protlak rajčatový,
sýr eidam,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (1)