Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 733 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,36 g |
Tuky | 46,04 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 183,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkev a celer nastrouháme najemno. Na rozehřátém oleji orestujeme jemné nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso a důkladně ho opečeme.
Krok 2: Poté přidáme mrkev, celer, protlak, sůl, pepř,bylinky nakrájené nadrobno, jako poslední přidáme drcená rajčata. Dusíme do měkka.
Krok 3: Do pekáčku vložíme lasagne, na ně masovou směs, vrstvy střídáme. Končíme masovou směsí. Posypeme strouhaným sýrem.
Krok 4: Dáme péct do trouby cca na 30 minut.
Zveřejněno 14. 7. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lasagne zapečené s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z198
Moje poznámka
Lasagne zapečené s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z198
Nejnovější recepty
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 6 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 6 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 6 hodinami
Steaky z kapra
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 minutami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 15 minutami
Bramborové knedlíky
Alamatej před 1 hodinou
Cikánské cukroví
Annnn před 2 hodinami
Koláč s jablečnou nádivkou
Evajira před 2 hodinami
Rajská omáčka s plněnými paprikami
Evajira před 2 hodinami
Cuketové polévka s vepřovým vývarem
Kajkajak před 2 hodinami
Myšky z ředkvičky
Sahula před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Barbuna před 3 hodinami
Bílá zelňačka s koprem
Sahula před 3 hodinami
Suroviny:
těstoviny lasagne,
mrkev,
celer,
cibule,
česnek,
olej,
maso hovězí mleté,
rajče drcené,
protlak rajčatový,
sýr eidam,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (1)