Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 810 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Přidáme předem smaženou cibuli (můžeme dát i koupenou) a podlijeme vývarem. Přiklopíme poklicí a dusíme za občasného podlévání do změknutí masa, cca 25-30 minut. Měkké maso vyndáme stranou, odstraníme jehly a šťávu propasírujeme. Krok 3: Není potřeba zahušťovat, stačí mouka použitá na poprášení masa a smažená cibule, která se rozdusí. Podáváme s rýží, bramborem nebo knedlíkem (dělala jsem kulaté s burizony a překrojila je na poloviny).
Zveřejněno 14. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Moje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
hořčice plnotučná,
paprikáš,
cibule,
mouka hladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (2)