Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 810 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 18,12 g |
Vláknina | 2,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 5,70 g |
Postup přípravy
Přidáme předem smaženou cibuli (můžeme dát i koupenou) a podlijeme vývarem. Přiklopíme poklicí a dusíme za občasného podlévání do změknutí masa, cca 25-30 minut. Měkké maso vyndáme stranou, odstraníme jehly a šťávu propasírujeme. Krok 3: Není potřeba zahušťovat, stačí mouka použitá na poprášení masa a smažená cibule, která se rozdusí. Podáváme s rýží, bramborem nebo knedlíkem (dělala jsem kulaté s burizony a překrojila je na poloviny).
Zveřejněno 14. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Moje poznámka
Plněné kapsy z krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gAvl
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 4 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 5 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 5 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
hořčice plnotučná,
paprikáš,
cibule,
mouka hladká,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (3)