Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 206 kJ / 4 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,17 g |
Tuky | 148,49 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 695,60 g |
Postup přípravy
Plech vytřeme olejem a vysypeme moukou. Těsto rovnoměrně rozlijeme a navrch dáme čerstvé, omyté borůvky. Krok 3: Připravíme drobenku: Máslo, cukr a mouku prsty společně rozdrolíme a koláč jí posypeme. Krok 4: Pečeme dozlatova cca 35-40 minut v předehřáté troubě. To, že je koláč hotový, poznáme tak, že zapíchneme do středu špejli a po vytažení zůstane suchá. Krok 5: Koláč necháme vychladnout, poté ho nakrájíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 16. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drobenkový borůvkový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jx8y
Moje poznámka
Drobenkový borůvkový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jx8y
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 20 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 minutami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 1 hodinou
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 1 hodinou
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 5 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 6 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 7 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 22 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 23 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova 15. 6. 2025 13:09
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik 15. 6. 2025 11:41
Suroviny:
cukr,
mouka polohrubá,
máslo,
vejce,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
tvaroh plnotučný,
mléko plnotučné,
mouka polohrubá,
droždí,
borůvky
Komentáře (7)