Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 206 kJ / 4 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,17 g |
Tuky | 148,49 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 637 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 695,60 g |
Postup přípravy
Plech vytřeme olejem a vysypeme moukou. Těsto rovnoměrně rozlijeme a navrch dáme čerstvé, omyté borůvky. Krok 3: Připravíme drobenku: Máslo, cukr a mouku prsty společně rozdrolíme a koláč jí posypeme. Krok 4: Pečeme dozlatova cca 35-40 minut v předehřáté troubě. To, že je koláč hotový, poznáme tak, že zapíchneme do středu špejli a po vytažení zůstane suchá. Krok 5: Koláč necháme vychladnout, poté ho nakrájíme a můžeme podávat.
Zveřejněno 16. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Drobenkový borůvkový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jx8y
Moje poznámka
Drobenkový borůvkový koláček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jx8y
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 5 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 7 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 8 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 8 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 9 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 10 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 10 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 11 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Suroviny:
cukr,
mouka polohrubá,
máslo,
vejce,
cukr třtinový,
cukr vanilkový,
tvaroh plnotučný,
mléko plnotučné,
mouka polohrubá,
droždí,
borůvky
Komentáře (7)