Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 093 kJ / 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,36 g |
| Tuky | 50,43 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 149 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 26,98 g |
Postup přípravy
(druhou necháme na závěr) a polovinou demi glace (použila jsem rozpuštěné z mrazáku), pokud nemáme, lze použít dobrý, silný hovězí bujon. Přivedeme k varu, stáhneme teplotu a zvolna dusíme cca 45-55 minut, za občasného podlévání teplým vývarem. Krok 3: Měkké maso vyndáme stranou, sundáme provázek a uchováme v teple. Omáčku propasírujeme, přilijeme zbylé víno a přivedeme k varu, necháme odpařit alkohol a po malých kouscích přidáváme vychlazené máslo, které jemnou omáčku zahustí, dle chuti dosolíme. Podáváme s bramborovou kaší nebo šťouchaným bramborem.
Zveřejněno 19. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ossobuco s omáčkou Madeira
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nBz7
Moje poznámka
Telecí ossobuco s omáčkou Madeira
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nBz7
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 3 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 6 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 1 minutou
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 33 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 hodinami
Suroviny:
sůl,
pepř,
ghee,
cibule šalotka,
žampióny,
madeira,
demi glace,
vývar hovězí,
máslo
Komentáře (3)