Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 480 kJ / 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,47 g |
Tuky | 14,54 g |
Vláknina | 17,65 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 90,59 g |
Postup přípravy
Zasypeme múkou, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Rozvaríme. Krok 2: Pridáme narezané paradajky, osolíme a povaríme 10 minút. Potom rozmixujeme. Krok 3: Vložíme uvarenú ryžu a na kolieska narezané olivy a dolejeme horúcou vodou na potrebnú hustotu. Necháme ešte 10 minút povariť. Krok 4: Polievku odstavíme a vmiešame do nej rozšľahané žĺtky.
Nakoniec vmiešame nasekané lístky šalvie a dochutíme citrónovou šťavou. Krok 5: Na tanieri ozdobíme kolieskom pomaranča.
Zveřejněno 31. 1. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Moje poznámka
Rajčatová polévka z Korfu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KKNx
Nejnovější recepty
Kakaové řezy s krémem a čokošlehačkou
Přidáno před 2 hodinami
Brynzová pěna
Přidáno před 18 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný chléb ve vejci
bobnak před 29 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Nela20 před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 2 hodinami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 2 hodinami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 2 hodinami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 2 hodinami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 3 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 4 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 4 hodinami
Suroviny:
rajče,
cibule,
mouka hladká,
olej,
žloutek,
rýže,
olivy zelené,
šťáva citronová,
sůl
Komentáře (4)