Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 355 kJ / 324 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 22,14 g |
Vláknina | 12,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 21,80 g |
Postup přípravy
Dáme na pánev s olejem a necháme za občasného míchání změknout. Krok 2: Přidáme koření, necháme rozvonět a vlijeme rajčata. Dáme rajčatovou pastu. Dusíme cca 15 minut. Přidáme cherry rajčata. Krok 3: Ve směsi uděláme malé důlky a vyklepneme vajíčka. Necháme ztuhnout bílky a podáváme v pánvi. Každý si nabere sám.
Zveřejněno 8. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Arabská šakšuka podle mojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZYp
Moje poznámka
Arabská šakšuka podle mojí chuti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkZYp
Nejnovější recepty
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 2 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 2 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 3 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 14 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 1 hodinou
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 2 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 3 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 3 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 4 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 6 hodinami
Suroviny:
rajče sterilované,
paprika čerstvá zelená,
rajče cherry,
cibule šalotka,
římský kmín mletý,
vločky chilli,
skořice,
sůl,
pasta rajčatová,
olej olivový,
vajíčka křepelčí
Komentáře (4)