Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 850 kJ / 1 159 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,19 g |
| Tuky | 74,72 g |
| Vláknina | 18,25 g |
| Cholesterol | 980 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,30 g |
| Sacharidy | 49,91 g |
Postup přípravy
Přidáme nakrájenou cibuli a restujeme dohněda. Krok 3: Do základu vložíme nakrájené srdce, kmín, sůl a opečeme.
Zasypeme paprikou a po zamíchání zalijeme vývarem do poloviny masa.
Vaříme téměř doměkka. Krok 4: Do vařící směsi přidáme játra a vaříme dalších deset minut. Pokud budete chtít více šťávy, je třeba zahustit chlebem nebo lžíci mouky rozmíchané v trošce vody. Krok 5: Guláš převaříme a před koncem dochutíme prolisovaným česnekem, pepřem, případně majoránkou. Krok 6: Podáváme s chlebem, nebo knedlíky, sypaný nakrájenou cibulí.
Zveřejněno 16. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vepřového srdce a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXpx
Moje poznámka
Guláš z vepřového srdce a jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXpx
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 3 hodinami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 22 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 23 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 23 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno 8. 12. 2025 17:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
ZuzanaH228 před 22 minutami
Polévka z petrželové natě
Kajkajak před 39 minutami
Vánočka II
iveta.kroul před 1 hodinou
Čokoládová granola
Morskykonik před 1 hodinou
Cibulačka s vínem
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 3 hodinami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 3 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 3 hodinami
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
játra vepřová,
cibule,
špek,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
vývar vepřový,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (5)