Ferero kuličky
Nepečené kuličky všeho druhu jsou velmi jednoduché na přípravu, nejjednodušší na servírování a konzumaci a přitom nejoblíbenějším druhem vánočního pečiva. Pro jejich zhotovení stačí jen popustit uzdu své fantazii.
Suroviny pro 30 kusů
30kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 460 kJ / 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,00 g |
| Tuky | 46,00 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,00 g |
Postup přípravy
Tatranky nastrouháme na hrubším slzičkovém struhadle. Krok 2: Přidáme ostatní suroviny a dáme na půl hodiny do chladna. Krok 3: Poté odebereme kousek hmoty, uděláme kuličku, omáčíme v rozpuštěné čokoládě a obalíme v arašídech nebo kokosu.
Zveřejněno 19. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ferero kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RqX
Moje poznámka
Ferero kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RqX
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 10 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s pomerančem
Limek před 7 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 18 minutami
Dýňový koláč
[email protected] před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 4 hodinami
Čokoládové slzičky
malaneta před 5 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 5 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 6 hodinami
Suroviny:
tatranka,
nugeta,
nesolené arašídy,
poleva čokoládová,
arašídy
Komentáře (3)