Ferero kuličky
Nepečené kuličky všeho druhu jsou velmi jednoduché na přípravu, nejjednodušší na servírování a konzumaci a přitom nejoblíbenějším druhem vánočního pečiva. Pro jejich zhotovení stačí jen popustit uzdu své fantazii.
Suroviny pro 30 kusů
30kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 460 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,00 g |
Tuky | 46,00 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,00 g |
Postup přípravy
Tatranky nastrouháme na hrubším slzičkovém struhadle. Krok 2: Přidáme ostatní suroviny a dáme na půl hodiny do chladna. Krok 3: Poté odebereme kousek hmoty, uděláme kuličku, omáčíme v rozpuštěné čokoládě a obalíme v arašídech nebo kokosu.
Zveřejněno 20. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ferero kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RqX
Moje poznámka
Ferero kuličky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2RqX
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 4 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 2 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 6 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Suroviny:
tatranka,
nugeta,
nesolené arašídy,
poleva čokoládová,
arašídy
Komentáře (3)