Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebík s bramborákem v prášku

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 8. 2009 16:58

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 283 kJ / 1 741 kcal
Bílkoviny50,13 g
Tuky19,52 g
Vláknina19,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy331,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento chlebík je mimořádně voňavý, lehounký a dobrý, u nás doma nejoblíbenější.

http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

14. 8. 2009 17:23

Ne, tady žitný kvásek ničím nenahradíš, je tu nezbytný. Nejen, že pomáhá při kynutí těsta, ale zlepšuje chuť i trvanlivost chleba (je měkký a výborný i po třech dnech) a jeho střídka má takovou konzistenci, že když ji chceš utrhnout, neudrobí se jako buchta, ale je pevná, pružná a musíš fakt trochu potáhnout, abys jí kus utrhla.....nevím, jak jinak to popsat:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 8. 2009 17:02

Cathleen, pokud nemáme kvásek, dá se použít droždí? A kolik?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvásek v prášku domaci bramboraky bramborak v domaci pekarně plněné portobelo recepty domaci bramborak kvásek z prášku žitný kvásek v prášku prasek na bramboraky bramboráky s cizrnou bramboráky v domácí pekárně bramborák z domácí pekárně

Suroviny: voda, olej, kmín drcený, sůl, bramborák v prášku, cukr, droždí, kvásek, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Chlebík s bramborákem v prášku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nrXR