Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 292 kJ / 2 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,71 g |
Tuky | 10,06 g |
Vláknina | 57,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 545,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tagliatelle boscaiola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/860o
Moje poznámka
Tagliatelle boscaiola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/860o
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 42 minutami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 1 hodinou
Rajská omáčka
Nikki1 před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 2 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 3 hodinami
Tématické fráze:
tagliatelle se žampiony,
špagety boscaiola,
co jsou tagliatelle,
těstoviny tagliatelle,
polreichovy recepty,
togliatelle,
špagety tagliatelle,
těstoviny se žampiony,
togliatele,
tagliattele,
těstoviny boscaiola,
taliatele,
tagliatelle s žampiony,
tagiatele,
tagliatelle těstoviny,
domaci tagliatelle,
italské tagliatele,
tagliattelle,
domácí tagliatele,
boscaola
Suroviny:
tagliatelle,
žampióny,
cibule,
česnek,
rajče sterilované,
petrželka,
bazalka čerstvá,
koření oregáno,
olej olivový,
sůl,
pepř,
bazalka čerstvá
Komentáře (10)
je to určitě dobré, ale kde je boscaiola?
Boscaiola jsou speciálně připravené houby.
Pokud by jste chtěla vědět jak se připravují tak mě napište.
A cibule s česnekem se nechá jen zapěnit tak asi 1min.
Pak bude mít pokrm zcela jinou chuť.
Přesně tak. Tady není moc co vařit, tak stačí i ta čtvrthodinka, nicméně ta boloňská, co tu mam, ta chce hodně času. Čim víc, tim líp.