Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,28 g |
| Tuky | 4,40 g |
| Vláknina | 46,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,33 g |
| Sacharidy | 228,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZNx
Moje poznámka
Můj domácí boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZNx
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 1 hodinou
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 4 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 7 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké smajlíky
Evculina84 před 2 minutami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 49 minutami
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 1 hodinou
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 2 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 3 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 3 hodinami
Bramboráčky
Anickamanicka před 4 hodinami
Domácí langoše
Jurkano před 4 hodinami
Tématické fráze:
bošč,
vegetariansky borsc,
zeleninový boršč,
boršč,
jak uvarit borsc,
boršč recept,
boršč od karolíny,
boršč s klobásou,
babicovy dobroty borsc,
mrazena zelenina na boršč,
bošč recept,
boršč vegetariánský,
zeleninovy borsc recept,
recept na boršč od karolíny,
vegetariánský boršč recept,
recepty boršč,
recept na bošč,
recept na vegetariansky borsc,
7245,
ukrajinské brambory
Suroviny:
směs zeleninová mražená,
cibule,
brambory,
klobása,
kečup ostrý,
sůl,
pepř,
chilli,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
voda,
olej
Komentáře (21)
tak ze souhlasim s Lucii a Honzou.
Je to, jak když děláte domácí svíčkovou omáčku a nedáte tam kořenovou zeleninu a místo smetany mléko.
Netvrdím,že není dobrá, nicméně rozhodně pod jiným názvem