Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 157 kJ / 5 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,80 g |
| Tuky | 204,80 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,81 g |
| Sodík | 507 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 724,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papouškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj
Moje poznámka
Papouškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKj
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vánočka
JanaPav před 4 minutami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 21 minutami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 11 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 12 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 12 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 13 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 14 hodinami
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 16 hodinami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 18 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 18 hodinami
Tématické fráze:
papouskove rezy,
papouškovy řezy,
papouškův koláč,
papouškovi řezy,
buchta papoušek,
papoušci rezy,
řezy papoušek,
koláč papoušek,
papouščí buchta,
papousci kolac,
papouškovy řezy recept,
papouškův dort,
buchta tří barev papoušek,
papouškovo řezy,
dort papousek,
papuškový koláč,
recepty-papouskovy rezy,
papoušek koláč,
papoušek řezy,
koláč papušek
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
máslo,
šlehačka,
pudinkový prášek,
olej,
rum
Komentáře (8)
Jinak moc dobrý to je, ale rychle to pod náporem chuti teda mizí z táce