Suroviny pro 2 porce
Lze použít světlá treska, platýs, pangasius, halibut, tilápie atp.
2porce
Postup přípravy
a restujeme 1 minutu. Snížíme teplotu a přilijeme obě omáčky, množství upravíme podle chuti a přilijeme limetovou šťávu a lžíci vody, promícháme a zredukujeme do potřebné hustoty. Krok 3: Filety podáváme na jednu porci dva kusy na jasmínové rýži, polité omáčkou a posypané koriandrem. Podle chuti si každý pokape ještě limetkovou šťávou nebo přidá chilli.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bělomasá ryba po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8Dx
Moje poznámka
Bělomasá ryba po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8Dx
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 16 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 20 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 23 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 9 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 9 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 11 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 12 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 12 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 12 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Suroviny:
ryba,
sůl mořská,
škrob kukuřičný,
olej arašídový,
zázvor čerstvý,
cibulka jarní,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová sladká,
ústřicová omáčka,
šťáva limetková,
koriandr čerstvý,
Komentáře (6)