Suroviny pro 2 porce
Lze použít světlá treska, platýs, pangasius, halibut, tilápie atp.
2porce
Postup přípravy
a restujeme 1 minutu. Snížíme teplotu a přilijeme obě omáčky, množství upravíme podle chuti a přilijeme limetovou šťávu a lžíci vody, promícháme a zredukujeme do potřebné hustoty. Krok 3: Filety podáváme na jednu porci dva kusy na jasmínové rýži, polité omáčkou a posypané koriandrem. Podle chuti si každý pokape ještě limetkovou šťávou nebo přidá chilli.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bělomasá ryba po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8Dx
Moje poznámka
Bělomasá ryba po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8Dx
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 40 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 45 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 2 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Suroviny:
ryba,
sůl mořská,
škrob kukuřičný,
olej arašídový,
zázvor čerstvý,
cibulka jarní,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová sladká,
ústřicová omáčka,
šťáva limetková,
koriandr čerstvý,
Komentáře (5)