Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Bramboračka patří mezi tradiční české polévky. Vyzkoušejte nenáročnou a vynikající polévku z pomalého hrnce, která dokonale provoní domov a skvěle chutná. Překvapte své blízké výborným jídlem.
Postup přípravy
Krok 1: Houby namočíme do vody nejméně na 1 hodinu. Na sádle orestujeme slaninu a cibuli nakrájené na kostičky, pokud má hrnec program "SMAŽENÍ", můžeme restovat přímo v hrnci, nastavíme teplotu 200 °C a 15 min.
Krok 2: Přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, koření a nakonec scezené houby.
Krok 3: Po 15 minutách restování zalijeme a v pomalém hrnci vaříme na program LOW 8 hodin. Po této době zvýšíme teplotu, nebo nastavíme stupeň HIGH.
Krok 4: V hrnečku rozkvedláme mouku s trochou vody do hladka a vlijeme do polévky. Necháme provařit cca 30 min a podáváme s domácím pečivem.
Zveřejněno 27. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qJl
Moje poznámka
Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qJl
Nejnovější recepty
Pórková polévka
Přidáno před 52 minutami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka (vláčná)
Podry před 31 minutami
Koprová omáčka
Pep.e před 32 minutami
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 10 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 14 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 15 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 16 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 16 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 18 hodinami
Suroviny:
slanina,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer řapíkatý,
brambory,
hrášek,
hříbky sušené,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
majoránka,
libeček,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (3)