Maďarské lečo s haluškami
Lečo je pokrm typický pro maďarskou a ostatní středoevropskou kuchyni. Jako přílohu k leču obvykle podáváme brambory nebo chleba. Zde jsou k maďarskému leču jako příloha zvoleny halušky, které tento recept blíže posouvají ke své domovině.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 831 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,23 g |
Tuky | 26,31 g |
Vláknina | 18,55 g |
Cholesterol | 273 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 187,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace z internetu - proženy. cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2023 20:43
2. 7. 2023 20:42
2. 7. 2023 19:09
2. 7. 2023 18:50
2. 7. 2023 09:17
Mám ráda maďarské lečo bez vajec.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 12 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 21 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 22 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno 26. 4. 2024 08:38
Právě bylo uvařeno:
Pappardelle s krůtím masem a zeleninou
Ter88ka uvařila před 3 minutami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Sarinaa uvařila před 8 minutami
Brokolicové placičky
HanLen uvařil před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 8 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 9 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 11 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 13 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 14 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Jak udělat dobré lečo? Jde především o správný poměr surovin, které přidáme ve správném pořadí
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, vejce, voda, sůl, cibule, paprika, rajče, klobása maďarská, sádlo, koření paprika maďarská, sůl, pepř mletý, pažitka
Maďarské lečo s haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ZZA
5 názorů