Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarské lečo s haluškami

Lečo je pokrm typický pro maďarskou a ostatní středoevropskou kuchyni. Jako přílohu k leču obvykle podáváme brambory nebo chleba. Zde jsou k maďarskému leču jako příloha zvoleny halušky, které tento recept blíže posouvají ke své domovině.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

2. 7. 2023 07:17

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 831 kJ / 1 155 kcal
Bílkoviny35,23 g
Tuky26,31 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 273 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy187,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z internetu - proženy. cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

2. 7. 2023 20:43

mika59: Děkuji Miládko :-K

RubyRom RubyRom

2. 7. 2023 20:42

Eja57: moc děkuji :-K

Moanka Moanka

2. 7. 2023 19:09

Hmmm, dostala jsem na to chuť. Ukládám si… 😉😋

mika59 mika59

2. 7. 2023 18:50

To by mi chutnalo..<3:yes::yes:

Eja57 Eja57

2. 7. 2023 09:17

Moc pěkné, hvězdičky letí:-K
Mám ráda maďarské lečo bez vajec.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, vejce, voda, sůl, cibule, paprika, rajče, klobása maďarská, sádlo, koření paprika maďarská, sůl, pepř mletý, pažitka

TopRecepty.cz

Maďarské lečo s haluškami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2ZZA