Ocásková šou
I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při vaření, vydatná kroupová polévka nás dokonale zasytí a využití uzeného masa je nedozírné.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 280 kJ / 3 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,10 g |
Tuky | 234,40 g |
Vláknina | 15,35 g |
Cholesterol | 715 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 96,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ocásková šou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823EW
Moje poznámka
Ocásková šou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823EW
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 3 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 9 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 12 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 13 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 1 hodinou
Špagety v nivě
Routilka před 3 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 3 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 4 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 6 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 6 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 6 hodinami
Suroviny:
maso,
sádlo,
kost,
zelenina kořenová,
kroupy,
praganda,
majoránka,
česnek,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (2)
Škvarkové sádlo
Recept ještě nebyl hodnocen 4,9