Ocásková šou
I z méně kvalitní části vepřového masa můžeme z trochou šikovnosti vytvořit hned tři samostatné pokrmy. Vyškvařené sádlo využijeme nejen na chleba, ale i později při vaření, vydatná kroupová polévka nás dokonale zasytí a využití uzeného masa je nedozírné.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 16 280 kJ / 3 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,10 g |
Tuky | 234,40 g |
Vláknina | 15,35 g |
Cholesterol | 715 mg |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 96,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vepřové ocásky pořídíme u klasického řezníka. Jedná se o podélně půlené páteřní kosti mezi kýtou a koncem ocásku. Celé konce slabých ocásků s nožičkami můžeme přikoupit do vývaru.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2023 16:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Snídaňový toust
Přidáno před 34 minutami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kedlubnové smaženky
Fofa. uvařila před 2 hodinami
Vepřová játra na minutku z horkovzdušné fritézy
plysovykozisek uvařila před 3 hodinami
Srnčí guláš od hajného ze „Šlajfu“
Yvajs uvařil před 4 hodinami
Dvoubarevná bábovka
Grecmanova uvařila před 7 hodinami
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 10 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 15 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 20 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 21 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ledové matcha latte a frappuccino jako ze Starbucksu: Zelený nápoj z čajového prášku dokonale osvěží a „nakopne“
Nejlepší recepty na zeleninové polévky: Kořenová zelenina v nich nesmí chybět, především mrkev, celer a petržel
Jak uvařit kroupy, aby nenadýmaly? Dříve bývaly důležitou součástí jídelníčku, jsou výživné, levné a když se dobře uvaří, tak velmi chutné
Další recepty
Suroviny: maso, sádlo, kost, zelenina kořenová, kroupy, praganda, majoránka, česnek, pepř mletý, sůl
Ocásková šou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/823EW
Škvarkové sádlo
spagetka
Hodnocení receptu je 4,9 (21×)