Králík sous vide na grilu
Díky přípravě sous vide se chutě králičího masa, bylinek, slaniny i česneku v pokrmu postupně rozvinou. Druhý den ho ještě ogrilujte dozlatova - maso se vám bude rozplývat na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 269 kJ / 1 020 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 6,88 g | 
| Tuky | 99,56 g | 
| Vláknina | 9,04 g | 
| Cholesterol | 109 mg | 
| Sodík | 1,61 g | 
| Sůl | 4,00 g | 
| Sacharidy | 21,60 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Králík sous vide na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Py
Moje poznámka
					 
				
Králík sous vide na grilu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68Py
Nejnovější recepty
	
			 
	
Okoun nilský na česnekovém másle
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 11 hodinami
	
			 
	
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 15 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
TommyKoci před 3 hodinami
	
			 
	
	
Kanellbular - skořicové šneky
Dzollie před 4 hodinami
	
			 
	
Hrníčkové vafle
Katerina03 před 5 hodinami
	
			 
	
	
Zapečené brambory s hermelínem
Dasaja před 5 hodinami
	
			 
	
	
Polévka z dýně hokkaido
Dasaja před 5 hodinami
	
			 
	
Cuketová buchta
Ricmond před 5 hodinami
	
			 
	
Křehký mřížkový koláč s jablky
Lipoo před 6 hodinami
	
			 
	
	
Francouzská cibulačka
co.coze před 6 hodinami
	
			 
	
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 6 hodinami
						Suroviny:
						
							králík, 
						
						
							slanina, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							tymián, 
						
						
							česnek, 
						
						
							citron, 
						
						
							ghee
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (9)
Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali!
cs.m.wikipedia.org/wiki/Sous-vide