Kuřecí špalíky na cibuli, fenyklu, mrkvi a další zelenině
Kuřecí špalíčky podávané s rýží a výbornou zeleninovou směsí v rajčatové omáčce vám jistě zachutnají. Kousky cukety a mrkve skvěle doplňuje nasládlý, aromatický fenykl, který jídlu dodává ten správný šmrnc.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 861 kJ / 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,06 g |
Tuky | 20,74 g |
Vláknina | 24,07 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 42,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí špalíky na cibuli, fenyklu, mrkvi a další zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZWr
Moje poznámka
Kuřecí špalíky na cibuli, fenyklu, mrkvi a další zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYZWr
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 2 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 4 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 4 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 5 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 5 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 5 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 8 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
mouka hladká,
máslo,
olej olivový,
fenykl,
cibule,
mrkev,
cuketa,
rajče cherry,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř mletý,
nať petrželová
Komentáře (5)