Perník s dýní hokaido
Jednoduchý a vláčný perník připravíte snadno z nastrouhané dýně hokaido. Aby chutnal ještě lépe, můžete ho vylepšit vlašskými ořechy a rozinkami. Po upečení ho stačí potřít kyselejší marmeládou a čokoládovou polevou.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 430 kJ / 5 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,63 g |
Tuky | 258,98 g |
Vláknina | 42,80 g |
Cholesterol | 787 mg |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 646,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník s dýní hokaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwqn
Moje poznámka
Perník s dýní hokaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwqn
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 6 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 6 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 6 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 7 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 7 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 7 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 7 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 8 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 8 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
olej,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
kakao,
prášek do perníku,
mléko,
ořechy vlašské,
rozinky,
olej,
kokos strouhaný,
marmeláda,
čokoláda na vaření,
tuk ztužený
Komentáře (6)