Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Candát je oblíbená sladkovodní ryba a jeho maso je delikátní. V tomto receptu jej jen opečeme na pánvi a podáváme k němu originální citronový kaviár.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 832 kJ / 3 306 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,60 g |
| Tuky | 293,22 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 464 mg |
| Sodík | 255 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 27,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Moje poznámka
Candát na přepuštěném másle s citronovým kaviárem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VO7P1
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 10 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 13 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné lívance
Brumaire před 40 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 3 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 3 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 3 hodinami
Suroviny:
candát,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
ghee,
máslo,
tymián čerstvý,
citron,
šťáva citronová,
voda,
cukr,
želatina,
olej,
voda
Komentáře (14)