Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Na knedlíčky gyoza nemusíte chodit do nejbližšího asijského bistra, ale můžete je připravit v pohodlí domova. Původem jsou sice z Číny, ale veliké oblibě se těší v Japonsku. Malé knedlíčky plněné směsí vepřového masa, podávané se sójovou omáčkou, vás zaručeně okouzlí svou chutí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 254 kJ / 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,98 g |
Tuky | 17,00 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 2,86 g |
Sůl | 6,70 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Mk7
Moje poznámka
Knedlíčky gyoza plněné mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Mk7
Nejnovější recepty
Smažená cuketa se salámem
Přidáno před 4 hodinami
Pórkové rizoto podle Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové krokety
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková marmeláda
Přidáno 18. 8. 2025 17:03:01
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno 18. 8. 2025 09:06:07
Líné koláče
Přidáno 18. 8. 2025 05:03:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka ze smažených vajíček
brtna před 6 minutami
Tapiokový pudink s lesními plody
ha.ry před 37 minutami
Kváskové housky, rohlíky, pečivo
Zorrolady před 2 hodinami
Cuketová polévka krémová
Bretik před 2 hodinami
Kvašená cuketa
Bretik před 2 hodinami
Zapékaná cuketa na plech
Bretik před 2 hodinami
Rychlý cuketový guláš
Bretik před 2 hodinami
Zadělávaná cuketa s koprem
Bretik před 2 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Bretik před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Martivac před 2 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
zázvor,
česnek,
cibulka jarní,
zelí pekingské,
omáčka sojová,
pepř mletý,
sůl,
olej,
chilli,
cibule sušená smažená
Komentáře (8)
Ivo, přečetla jsem si několik receptů na těsto, je jich na internetu dost, ale mně se to zdá hodně složité. Těsto má být tenoučké, používá se i dost šrobu, jinak by se slepilo - no prostě - u mě to jistí obchod.