Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Šalvěj se jako koření nejvíce používá v italské, balkánské a francouzské kuchyni. Má silnou kořennou vůni a aromatickou nahořklou chuť. Můžeme ji použít při dušení a pečení všech typů mas a ryb.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 781 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 11,47 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrnX
Moje poznámka
Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrnX
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 9 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 25 minutami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 29 minutami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 1 hodinou
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 2 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 3 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 3 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 3 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
cibule,
mrkev,
šalvěj,
sůl,
pepř mletý,
libeček
Komentáře (3)