Kuřecí játra na rozmarýnu
Játra jsou druh masa, ke kterému mnoho lidí chová jisté předsudky. Je to pro jejich jedinečnou, nezaměnitelnou, zvláštní a typickou chuť i konzistenci. Vyzkoušejte tuto úpravu s rozmarýnem, budete příjemně překvapeni.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 180 kJ / 1 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,28 g |
| Tuky | 124,02 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 2,57 g |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,90 g |
| Sacharidy | 24,40 g |
Postup přípravy
Na velké pánvi rozpustíme sádlo a vložíme špízy, ještě je posypeme nasekaným rozmarýnem a opečeme. Krok 4: Hotová játra vyjmeme, zabalíme do alobalu.
Do výpeku dáme slaninu s cibulí a osmahneme , zalijeme vínem a šťávu necháme zredukovat a přelijeme přes játra. Krok 5: Podáváme se šťouchaným bramborem s cibulkou.
Zveřejněno 7. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmx6
Moje poznámka
Kuřecí játra na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmx6
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 57 minutami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 2 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
[email protected] před 22 minutami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 1 hodinou
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 3 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 3 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 3 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
rozmarýn,
slanina,
sádlo,
víno portské
Komentáře (3)