Kokosové špaldové plněné rohlíčky
Těsto ze špaldové mouky dobře kyne, takže je velmi vhodnou náhražkou za bílou mouku. Tato mouka se vyrábí z nešlechtěného druhu pšenice, bez použití pesticidů a je lépe stravitelná. Náplň si můžete zvolit dle své chuti, ale tato kokosová vám zajisté zachutná.
Suroviny pro 32 kusů
32kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 317 kJ / 4 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,64 g |
Tuky | 275,28 g |
Vláknina | 65,16 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 350,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosové špaldové plněné rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZYxp
Moje poznámka
Kokosové špaldové plněné rohlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZYxp
Nejnovější recepty
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 11 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 12 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 12 hodinami
Fettuccine ve smetanové omáčce s krémovými žampiony a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Piškotové řezy s džemem, mascarpone krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 8 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 9 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 9 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 10 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 12 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 12 hodinami
Extra rychlé lívance
oplovka před 13 hodinami
Ostružinové poháry
Alena445 před 14 hodinami
Suroviny:
mouka špaldová hladká,
sůl,
droždí sušené,
cukr,
vejce,
olej řepkový,
mléko kokosové,
vejce,
mouka polohrubá,
kokos,
cukr,
Komentáře (4)