Závitky podle vietnamského receptu
Asijská kuchyně si velmi rychle získala oblibu i u nás. Jedním z nejoblíbenějších pokrmů jsou jistě závitky. Do rýžového papíru zabalíme směs mletého masa se zeleninou a dozlatova je usmažíme v oleji. K servírování pak doporučujeme sladkou chilli omáčku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 356 kJ / 1 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,84 g |
Tuky | 36,39 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 843 mg |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,02 g |
Sacharidy | 30,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závitky podle vietnamského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R61gO
Moje poznámka
Závitky podle vietnamského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R61gO
Nejnovější recepty
Tyčinky s parmskou šunkou
Přidáno před 12 minutami
Bramborové vafle
Přidáno 17. 5. 2025 05:00
Kedlubnová polévka
Přidáno 16. 5. 2025 19:25
Horký zeleninový salát
Přidáno 16. 5. 2025 16:46
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litina
Marta.lhotecka@seznam.cz před 41 minutami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
poirotka před 45 minutami
Vohrnoušky
Beruna před 1 hodinou
Tvarohový dort Míša s jahodami
mamina58 před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
PetuleLevandulka před 12 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petranela před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Plněná vepřová svíčková
Pavel2001 před 14 hodinami
Kuřecí kari po belizsku
Antonausprag před 14 hodinami
Sváteční koláčky
Koffi před 15 hodinami
Suroviny:
maso vepřové mleté,
nudle skleněné,
jidášovo ucho,
vejce,
cibule,
mrkev,
klíčky,
omáčka rybí,
cukr,
pepř mletý,
sůl,
papír rýžový,
pivo světlé,
olej
Komentáře (2)