Bramborové zrazy (opékané bochánky) plněné masem
Brambory s masem jsou prostě klasikou v jakékoli formě. V tomto receptu najdete inspiraci na bramborové zrazy, tedy opékané plněné placky. Jejich náplní bude právě mleté vepřové maso se zeleninou. K podávání doporučíme také zakysanou smetanu.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,66 g |
Tuky | 45,11 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 146,21 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso na plnění lze použít také vařené nebo pečené. Tradiční recepty na bramborové zrazy prý často používají v nádivce syrové maso ale je důležité opékat déle, aby se maso stihlo důkladně propéct. Recept mám od tchyně mého spolužáka dovezený až od slovensko-polských hranic.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2024 22:40
5. 4. 2024 21:30
5. 4. 2024 08:14
5. 4. 2024 07:26
4. 4. 2024 10:00
4. 4. 2024 09:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 2 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 3 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 3 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Suroviny: brambory moučné, mouka hrubá, škrob bramborový, smetana, máslo, vejce, cibule, máslo, sůl, pepř, maso vepřové, cibule, mrkev, vejce, sůl, pepř mletý
Bramborové zrazy (opékané bochánky) plněné masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR7r5
6 názorů