Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Nezůstávejte v kuchyni pouze u rybího filé z tresky. Je spousta výborných ryb, které lze koupit. Štikozubec je velmi chutná ryba, převážně se dělá smažená v trojobalu, nebo jen v mouce, ale skvělý bude i s omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 973 kJ / 949 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,74 g |
| Tuky | 67,13 g |
| Vláknina | 8,66 g |
| Cholesterol | 282 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,16 g |
| Sacharidy | 32,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QlD
Moje poznámka
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6QlD
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 11 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 17 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 17 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 2 hodinami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 5 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 5 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 6 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 6 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 7 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 7 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 9 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 10 hodinami
Suroviny:
štikozubec,
sůl,
mouka hladká,
ghee,
tymián,
olej olivový,
zázvor čerstvý,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
mrkev,
zelí pekingské,
cuketa,
cibulka jarní,
voda,
omáčka rybí,
omáčka sojová tamari,
omáčka chilli sladká,
škrob,
koriandr čerstvý
Komentáře (3)