Bramborový guláš s klobásou a paprikami
V české kuchyni je jedním z tradičních pokrmů bramborový guláš. Je tak snadný na přípravu, že právě jím začíná v kuchyni mnoho nových kuchařů. Do toho guláše patří také čerstvá paprika, klobása a je možno přidat i cuketu.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 298 kJ / 788 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,90 g |
Tuky | 20,22 g |
Vláknina | 22,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 123,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w470
Moje poznámka
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w470
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
sádlo,
klobása šunková,
paprika sušená uzená,
koření paprika maďarská,
kmín drcený,
sůl,
kapie červená,
paprika čerstvá žlutá,
chilli paprika čerstvá,
cuketa
Komentáře (3)