Páj s letním ovocem
Tento koláč přináší spoustu lahodných chutí. Připravíme ho z vláčného tvarohového těsta, potřeme tvarohovou náplní, přidáme čerstvé meruňky a červený rybíz a vše posypeme drobenkou, kterou zapečeme dozlatova.
Suroviny pro 16 porcí
16porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 778 kJ / 4 010 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,10 g |
Tuky | 157,28 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 707 mg |
Sodík | 854 mg |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 537,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Páj s letním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZOL
Moje poznámka
Páj s letním ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZOL
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 8 minutami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 45 minutami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 1 hodinou
Pekingská polévka
Hanina_ před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 1 hodinou
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 3 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
vaclavagregrova před 3 hodinami
Výborné kynuté těsto na cokoli
Betes před 3 hodinami
Banánová bábovka s jogurtem
Milusedrabkova před 3 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilinový,
olej,
tvaroh měkký,
mouka polohrubá,
kypřící prášek,
sůl,
mouka,
meruňky,
rybíz červený,
tvaroh,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr,
smetana,
mouka hrubá,
cukr krupice,
máslo,
tuk,
mouka
Komentáře (2)