Postup přípravy
Krok 1: Horní stehna vykostíme, upravíme na řízky, posypeme kořením, obalíme v hladké mouce. To samé uděláme s játry a smažíme. Podávala jsem s kočičákem.
Zveřejněno 1. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Moje poznámka
Přírodní stehenní řízek s játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vo1n
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 16 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 18 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 19 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 10 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 11 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 11 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 12 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 13 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 13 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 14 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 14 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
stehenní kuřecí řízek přírodní,
stehenní kuřecí řízky přírodní,
prirodní kureci stehenni rizek,
kuřeci stehenni řizky přírodní,
recept na přírodní kuřecí stehenní řízky,
stehenní řízky recept,
přírodní kuřecí stehenní řízky,
játrové řízky,
kuřecí horní stehenní řízky,
přírodní stehenní řízky,
stehenní řízky,
andělské řízky,
kuřecí stehenní řízek přírodní,
kuřecí horní stehna přírodní,
kureci horni rizky,
hotní stehenni řízek,
přírodní kuřecí stehení řízky,
koreni cinsky drak,
kuřecí přírodní horní stehna,
krůtí rizky na přírodní zpusob
Suroviny:
stehno kuřecí,
játra kuřecí,
koření,
mouka hladká
Komentáře (3)