Lilkový kaviár
Tato výbornou zeleninovou směs podáváme namazanou na topinkách. Připravíme ji z restované zeleniny, kterou následně vaříme do zhoustnutí. Skvělou chuť směsi dodává lilek, rajčata i česnek.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 923 kJ / 460 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 33,83 g |
| Vláknina | 12,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkový kaviár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R99y
Moje poznámka
Lilkový kaviár
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0R99y
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 5 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 7 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 35 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 51 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 1 hodinou
Mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 2 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 2 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 3 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 3 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 3 hodinami
Suroviny:
lilek,
rajče,
česnek,
mrkev,
paprika čerstvá zelená,
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
ocet,
cukr
Komentáře (4)