Hruškový džem s badyánem a skořicí
Hrušky jsou u nás velmi tradičním ovocem, které je velmi dobré čerstvé, ale zároveň z něj můžete zpracovat mnoho různých pochutin. Jednou z nich je také džem. Přidejte skořici, badyán a vychutnejte si kořeněnou chuť.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 388 kJ / 1 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,17 g |
Tuky | 2,50 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 416,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hruškový džem s badyánem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoVY
Moje poznámka
Hruškový džem s badyánem a skořicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRoVY
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 5 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 6 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 9 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 3 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 5 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 5 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 7 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 7 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 7 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 7 hodinami
Suroviny:
hruška,
cukr krupice,
šťáva citronová,
badyán,
skořice celá
Komentáře (1)