Kapr na víně
Českou klasikou na štědrovečerním stole je kapr smažený v trojobalu. Pojďte si ho tentokrát vychutnat v jiné verzi a jistě nebudete litovat. Pečený kapr na červeném víně s česnekem a bylinkami chutná opravdu lahodně.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYvyJ
Moje poznámka
Kapr na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYvyJ
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 7 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 8 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 7 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 8 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 8 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 9 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 9 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 9 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 10 hodinami
Suroviny:
filet z kapra,
sůl,
pepř mletý,
cibule červená,
česnek,
bobkový list,
tymián,
víno červené,
máslo
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.