Silvestrovský lososový tatarák
Vynikající tatarák z lososa můžete servírovat při každé slavnostní příležitosti, ale můžete si s ním také zpříjemnit romantický večer ve dvou. Základem je však opravdu kvalitní a čerstvý losos. Samotná příprava je velmi snadná a zvládnete ji během chvilky.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silvestrovský lososový tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2mlV
Moje poznámka
Silvestrovský lososový tatarák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2mlV
Nejnovější recepty
Špízy z mletého masa s nivou
Přidáno před 3 hodinami
Gnocchi zapečené s dýní Hokkaidó a parmazánem
Přidáno před 5 hodinami
Žampionový krém
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 14 minutami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 1 hodinou
Pudinková buchta
magdalenka před 2 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 2 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 3 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 4 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 4 hodinami
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 4 hodinami
Krémová pórková polévka
[email protected] před 4 hodinami
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 6 hodinami
Suroviny:
losos,
olej olivový,
omáčka sojová,
cibule,
kopr,
šťáva citronová,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)