Grilované placičky ze slepice
Grilované placičky ze slepice nabízí zajímavý způsob zpracování slepičího masa, jehož tepelná úprava může být někdy zdlouhavá. Mleté slepičí maso a slaninu stačí jen promíchat s dalšími ingrediencemi, vytvarovat placičky a ugrilovat je. Jako příloha se hodí čerstvá zelenina nebo třeba bramboráčky.
Postup přípravy
Krok 1: Maso ze slepice a slaninu umeleme. Přidáme vejce, koření a nakrájenou cibuli, papriku a salám. Vše dobře promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku.
Krok 2: Ze směsí tvoříme placičky, které pečeme na grilu nebo na oleji na pánvi.
Krok 3: Jako příloha se hodí čerstvá zelenina nebo třeba bramboráčky.
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované placičky ze slepice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY5qG
Moje poznámka
Grilované placičky ze slepice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY5qG
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 34 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Suroviny:
slepice,
vejce,
slanina,
salám herkules,
paprika čerstvá červená,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
koření grilovací,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)