Grilované placičky ze slepice
Grilované placičky ze slepice nabízí zajímavý způsob zpracování slepičího masa, jehož tepelná úprava může být někdy zdlouhavá. Mleté slepičí maso a slaninu stačí jen promíchat s dalšími ingrediencemi, vytvarovat placičky a ugrilovat je. Jako příloha se hodí čerstvá zelenina nebo třeba bramboráčky.
Postup přípravy
Krok 1: Maso ze slepice a slaninu umeleme. Přidáme vejce, koření a nakrájenou cibuli, papriku a salám. Vše dobře promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku.
Krok 2: Ze směsí tvoříme placičky, které pečeme na grilu nebo na oleji na pánvi.
Krok 3: Jako příloha se hodí čerstvá zelenina nebo třeba bramboráčky.
Zveřejněno 24. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované placičky ze slepice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY5qG
Moje poznámka
Grilované placičky ze slepice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OY5qG
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 21 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 6 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 6 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 11 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 12 hodinami
Suroviny:
slepice,
vejce,
slanina,
salám herkules,
paprika čerstvá červená,
cibule,
pepř mletý,
sůl,
koření grilovací,
strouhanka,
olej
Komentáře (1)