Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Bylinkou, která doslova symbolizuje jaro, je medvědí česnek. V kuchyni má velké využití a a dodá spoustě různých pokrmů zajímavou jemnou a pikantní chuť. Přidat jej můžete i do vajíčkové pomazánky, kterou si nejlépe vychutnáte na čerstvém pečivu.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zVL
Moje poznámka
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68zVL
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové knedlíky s uzeným masem, cibulkou a sosíkem
Přidáno před 7 hodinami
Krkovice na zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Salát se smažákem
Přidáno před 10 hodinami
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská cibulačka
co.coze před 10 minutami
Čertova omáčka s rýží
Kajkajak před 11 minutami
Vařená tvarůžková pomazánka
mira65 před 15 minutami
Dýňový koláč
DitaB před 23 minutami
Bábovka se strouhanými jablky
Kajkajak před 48 minutami
Kmínová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Rajská omáčka
Daniela57 před 4 hodinami
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 4 hodinami
Suroviny:
vejce,
tvaroh ve vaničce,
cibule,
česnek mědvědí,
hořčice plnotučná,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)