Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Harlekýn s likérovým krémem

Chystáte se upéct nějakou dobrotu ke kávě? Zkuste naše Harlekýn řezy s likérovým krémem. Jemné piškotové těsto a krém s vaječným likérem - něco tak dobrého, a přitom jednoduchého na přípravu, jste dlouho nejedli.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby chladnutí korpusu

80 min (60 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby chladnutí korpusu)

27. 9. 2009 18:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie11 340 kJ / 2 710 kcal
Bílkoviny87,33 g
Tuky66,36 g
Vláknina26,50 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 609 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy427,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když mám krému hodně, tak ho použiji třeba že z listového koupeného těsta udělám kremrole a naplním stejným krémem. Krémem plním také věnečky, dorty atd.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marcella Marcella

15. 10. 2009 17:42

Objednávali jsme tento měsíc šlehačku:-// a mají změnu v telefoním čísle.Nyní je 573 301 701.:-))

Marcella Marcella

2. 10. 2009 17:00

Záleží na chuti.Můžete dát jeden puding na celý litr šlehačky nebo dva.Nebo dva pud. na půl litru.Z celého litru je krému hodně.Proto upeču ještě kremrole a naplním je také.Šlehačku odlejte do plast.lahve,dejte do mrazáku a použijte jindy.

Míla

2. 10. 2009 11:25

Dwww.toprecepty.czobrý den, prosila bych o upřesnění. To se má vyšlehat celý litr šlehačky na jeden puding?

Marcella Marcella

30. 9. 2009 17:38

Svetlanko já zase neznán šlehačku HULALA.Tak že Ti neporadím. Že v Makru je něco podobného, jsem už také slyšela.

Marcella Marcella

30. 9. 2009 17:31

Myslela jsem v návodu na sáčku,do receptu jsem to upřesnila.

Marcella Marcella

30. 9. 2009 17:29

Omlouvám se těm ,kdo neznají puding bez vaření,ale v návodu to je.Děkuji Gábině za upřesnění.

Paprika Paprika

30. 9. 2009 15:51

Zdenko - nejsi sama, já jsem taky nevěděla, že je to bez vaření. Už 3 dny přemýšlím, jak se mi ten vaječňák bude s pudinkem připalovat a jak mi z toho vyprchá ten alkohol a bude vonět celý byt ... :-D:-D:-D No, tak teď jsem konečně pochopila, proč je ten krém tak jednoduchý :-D:-D ;-)

Gabina

30. 9. 2009 15:10

Zdenko, já to myslela v dobrém :-8 Chápu, že to někdo nezná, proto jsem vložila ten odkaz ;-)

Zdena

30. 9. 2009 15:05

Gábino, děkuji za objasnění. Každý nezná, že nevařenému pudinku se říká Olé. Když jsem se podívala na fotku pudinku, tak je to skoro stejný obal jak na pudink vařený. A když v popisu o nevařeném pudinku neni ani zmíňka, tak se nesmíte divit, že někdo to nechápe. Každý neni cukrář a já nevařený pudink vůbec nepoužívám, tak nemůžu vědět,co Olé znamená. A myslím, že nejsem sama.

Gabina

30. 9. 2009 11:18

Dámy, tady se používá pudink bez vaření Olé http://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7..., kam se místo mléka dá ten vaječný koňak, tedy 300 ml vaječného koňaku se vyšlehá s tím pudinkovým práškem. Marcelka píše, že tento krém používá také na kremrole nebo na věnečky ;-)

Svetlana Svetlana

30. 9. 2009 10:29

Leni, já jsem to pochopila tak, že krému je prostě z tohoto množství hodně na jeden korpus, tak zbytkem naplní kremrole, které si upeče z listového těsta...ale mně by taky zajímal ten pudink...to fakt uvařit pudink v půllitru vaječného koňaku?????...a chci se zeptat...používám už roky "HULALA" z Makra...je to něco podobného jako ta rostlinná šlehačka????

Lenka

30. 9. 2009 10:07

Na upečený korpus mám natřít krém z rostlinné šlehačky? V receptu je postup na piškotový korpus, pak na krém a najednou píšete o listovém těstu a o kremrolích. Proto to nechápu. A co s upečeným korpusem? Bylo by vhodné postup upřesnit a doplnit.

Zdena

30. 9. 2009 10:00

Marcello,do krému dát až 1/2 l vaječ.koňaku? Chápu to dobře? Místo mléka dát vaječ.koňak? Podle návodu na obalu pudinkového prášku se dává 1/2 mléka. Když se pudink dává do krému, tak dost často se vaří v menším množství mléka. Jak je to u tohoto krému? Pudink uvařit v 1/2 l vaječ.koňaku?

Marcella Marcella

29. 9. 2009 19:09

Šlehačkou plním také věnečky.Vyšlehám ji tak na půl a pak do ní přidámám vařené konden.mléko a došlehám.Přikládám foto.

Marcella Marcella

29. 9. 2009 19:01

Tak děvčata.Nevím jaké množství dovezou.Kdo bydlí blízko,domluvte si osobní odběr.K nám vezou třeba 60 litrů.
Adresa na šlehačku- IREKS ENZYMA s.r.o
Kšírova 257
BRNO

výdej-IREKS ENZYMA
Na Sádkách 1686
767 01 KROMĚŘÍŽ Tel:573 342 443 nebo 573 343 970
Šlehačku dejte na noc do lednice,aby byla vychlazená,pak šlehejte.Záruka je asi jeden ROK.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: harlekýn na plech krém z nevařeného pudinku nevařený pudink pařižsky čokoladovy harlekýn dort buchta harlekýn harlekýn recept moučník harlekýn nevařený puding harlekýn buchta harlekýn dort harlekýn na plech vaječný koňak recept nevařený zdobení dortů harlekýn recepty z nevareneho pudinku recept na dort harlekýn od cukráře dort s likérovým krémem šlehačka hulala puding olé vaječný koňak recept harlekýn dort recept

Suroviny: cukr krupice, vejce, kakao, voda, mouka, tuk, mouka hrubá, rama cremefine, likér vaječný, pudink vanilkový bez vaření, cukr moučkový, poleva čokoládová

TopRecepty.cz

Harlekýn s likérovým krémem

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7Loy