Krémová medvědí polévka
Z medvědího česneku můžeme připravit i polévku dokonale zelené barvy. Brambory ji zahustí, mléko zjemní a vývar dodá polévce výživnost a chuť. Tak hurá na sběr těchto aromatických listů.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová medvědí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxzy
Moje poznámka
Krémová medvědí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpxzy
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 18 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 8 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 8 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 8 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 9 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 10 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 13 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Suroviny:
cibule,
brambory,
vývar masový,
list medvědího česneku,
mléko,
olej,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.