Pšenično-žitný domácí chlėb
Není nad doma připravený, krásně křupavý chléb. Neváhejte a pusťte se do pečení, není to tak složité, jak se vám na první pohled může zdát. Odměnou vám bude skvělý domácí chléb, který můžete obložit dle vaší libosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný domácí chlėb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJM5
Moje poznámka
Pšenično-žitný domácí chlėb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJM5
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 17 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 17 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší bublanina
mjanickam před 1 hodinou
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 9 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 11 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 11 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 12 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 12 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 12 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 13 hodinami
Suroviny:
mouka hladká pšeničná,
mouka žitná,
droždí čerstvé,
sůl,
cukr,
kmín celý,
olej,
voda
Komentáře (2)