Pšenično-žitný domácí chlėb
Není nad doma připravený, krásně křupavý chléb. Neváhejte a pusťte se do pečení, není to tak složité, jak se vám na první pohled může zdát. Odměnou vám bude skvělý domácí chléb, který můžete obložit dle vaší libosti.
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšenično-žitný domácí chlėb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJM5
Moje poznámka
Pšenično-žitný domácí chlėb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkJM5
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 2 minutami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 57 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 57 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 59 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 1 hodinou
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká pšeničná,
mouka žitná,
droždí čerstvé,
sůl,
cukr,
kmín celý,
olej,
voda
Komentáře (2)