Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 958 kJ / 707 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,80 g |
| Tuky | 40,42 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 48,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK2m
Moje poznámka
Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zK2m
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 5 minutami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 1 hodinou
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 3 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 4 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 5 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 5 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 6 hodinami
Tématické fráze:
nádivka z vinné klobásy,
smetanová klobása,
smetanové klobásy,
bile klobasy,
bílá vinná klobása recepty,
nádivka s vinnou klobásou,
vinná klobása v troubě,
kuře s nádivkou z vinné klobásy,
bílá klobása trochu jinak,
bila klobasa,
recept na klobásy,
nadivka z vine klobasy,
mini klobásy,
náplň z bílé klobásy,
kuře s nádivkou vinná klobása,
smetanová klobása recept,
baby kuře s nádivkou,
klobasy,
voná klobása,
vinná klobása v troubě ve smetaně
Suroviny:
kuře,
klobása vinná,
brambory,
česnek,
nať petrželová,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (20)
a ke komentářům...také raději peču drůbež (kuře,kachnu) vcelku naplacato (např. jako http://www.toprecepty.cz/recept/12860-medovo-sojov..., jinak je to uvnitř spíše udušené...a nádivku vedle....ale častá alternativa jsou jen stehna (čtvrtky) a nádivku dávám pod kůži....stejně to udělám i v tomto případě
A kdepak je ta fotka od tebe? Moc se na ni těším...
Jo klobásky byly smetanové, kuřátko celé nebylo - 4 čtvrtky, jinak jsem postup dodržela.
Jendo, já jsem to negrilovala, ale pekla poměrně dlouho v troubě. Takže když se ti bude chtít, můžeš zkusit i během roku...
Děkuji vám moc za body a zájem o recept