Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sójové kostky a la Katův šleh

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba tepelné úpravy: 40 min

40 min (40 min tepelná úprava)

16. 11. 2009 15:23

Suroviny pro 1

1

4

Nutriční hodnoty

Energie7 810 kJ / 1 867 kcal
Bílkoviny69,79 g
Tuky63,99 g
Vláknina75,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,25 g
Sacharidy236,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

drahulin drahulin

17. 11. 2009 11:56

Ráda bych se připojila s názorem PIPRE:yes::yes:.

Paprika Paprika

17. 11. 2009 10:16

Sojové maso občas vařím, přidávám víc zeleniny. Maso také nejprve povařím v masoxu, ale tuhle marinádu neznám - vyzkouším.;-)
Pokrmy se soj. masem jí bez problémů i můj manžel a kdo Tondu (u Papriky na stravě :-D:-D) trochu z těchto zná, tak ví, co je zač. Když jsem prvně udělala lasagně od Patricie http://www.toprecepty.cz/recept/7739-lasagne-se-so..., tak dojedl a řekl: "Udělej je znova" ;-)
Takže Dr.Holube - ten polystyrenový guláš bych reklamovala u kuchaře, sojové maso je v tom nevinně.;-)

Jana Pá

16. 11. 2009 20:27

Jak - bych to řekla, znám, dělávala jsem to v r. 1992 a dále, to bylo tenkrát "in":yes:, zdravá strava a atd. atd., vždy jsem dostala nějaké "granuličky" do sekané i polévky, ale potom mě to přestalo bavit:-), sice klukové, kterým vařím, to brali (neměli na výběr:-D), ale dnes už nepoužívám, ale to neznamená, že receptu nefandím;-), ať si každý vyzkouší sám na svém "talířkovi";-):-D-takže já bodík pošlu, protože je zde tolik "nemasožravců":-O:-K i když to může vyzkoušet i "masožravec;-)":yes::-D:-D:-K

Bibinka Bibinka

16. 11. 2009 20:27

Jsem na tom, jako Holoubek, sójové maso jsem z nějaké nouze uvařila 2x a od té doby již nikdy:-! Taky bych tu "vyxlanvajtovou" chuť poznala i potmě. Tím nechci říct, že to může chutnat a pro ledackoho dobrý-ty chuťové buňky jsou nevyspytatelné;-)

pipre pipre

16. 11. 2009 19:01

Zizalo, tak to je recept akorát pro mne:-):yes::yes:4.

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 11. 2009 18:22

Je to náhodou super!! Já jsem to dělávala, ale marinádu malinko jinak. A použila jsem sojové holandské nudličky. Je to fakt skvělé a pokud máme, můžeme přidat i játra, třeba drůbeží. Ta pustí do soji super šťávu:-p. Vyzkoušejte;-) Jaruš, plus!!:yes:

knedlicek

16. 11. 2009 17:40

:-O

Iljusa Iljusa

16. 11. 2009 17:12

to láká k vyzkoušení ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sojove maso sójové maso recepty marináda na sojové maso katův šleh recept katův šleh sojove recepty jak naložit sójové maso recepty sojove maso úprava sojového masa guláš ze soji marináda na soju sojove maso recept katův šleh ze sojových kostek katův šleh se sójovým masem sojové maso se špenátem recept sojove maso sojové maso marináda pokrmy ze sojového masa holandské sojové nudličky katův šleh ze sojového

Suroviny: maso sojové, cibule, kapie sterilovaná, olej, kečup sladký, feferonka, sůl, olej, ocet vinný, omáčka worcesterová, hořčice, med, cibule, česnek, sůl, chilli

TopRecepty.cz

Sójové kostky a la Katův šleh

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mO7E