Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 656 kJ / 3 981 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,74 g |
| Tuky | 49,44 g |
| Vláknina | 82,74 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 8,50 g |
| Sůl | 21,29 g |
| Sacharidy | 701,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v jednom hrnci.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gvw3
Moje poznámka
Rizoto v jednom hrnci.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gvw3
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 8 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno 7. 12. 2025 01:09:02
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 3 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 8 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 8 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 8 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 9 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 9 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 9 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
rizoto na pánvi,
rizoto z leča,
vše v jednom hrnci,
vaříme v jednom hrnci,
hrnec na ryzi eta,
paola recepty,
vaření v jednom hrnci,
vepř.rizoto,
pikok,
paola recept,
vepr rizoto,
rizoto z vepř.konzervy,
chopped pork,
vaříme v jednom hrnci recepty,
mozaika z mletého masa recept,
recepty paola,
recept v jednom hrnci,
recepty v jednom hrnci,
rizoto v pánvi,
rýže paola
Suroviny:
cibule,
kukuřice,
žampióny,
maso vepřové,
lečo,
kečup sladký,
rýže,
sýr eidam,
masox,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (6)