Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 656 kJ / 3 981 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,74 g |
| Tuky | 49,44 g |
| Vláknina | 82,74 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 8,50 g |
| Sůl | 21,29 g |
| Sacharidy | 701,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v jednom hrnci.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gvw3
Moje poznámka
Rizoto v jednom hrnci.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gvw3
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 6 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 7 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 7 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 8 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 9 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 9 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 10 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 10 hodinami
Tématické fráze:
rizoto na pánvi,
rizoto z leča,
vše v jednom hrnci,
vaříme v jednom hrnci,
hrnec na ryzi eta,
paola recepty,
vaření v jednom hrnci,
vepř.rizoto,
pikok,
paola recept,
vepr rizoto,
rizoto z vepř.konzervy,
chopped pork,
vaříme v jednom hrnci recepty,
mozaika z mletého masa recept,
recepty paola,
recept v jednom hrnci,
recepty v jednom hrnci,
rizoto v pánvi,
rýže paola
Suroviny:
cibule,
kukuřice,
žampióny,
maso vepřové,
lečo,
kečup sladký,
rýže,
sýr eidam,
masox,
sádlo,
pepř,
sůl
Komentáře (6)