Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 789 kJ / 427 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,28 g |
| Tuky | 28,95 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 272 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 24,06 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Moje poznámka
ROŠTĚNÁ NA ŽAMPIONECH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2x1W
Nejnovější recepty
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 16 minutami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 3 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 8 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 10 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 10 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 12 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 12 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 15 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí roštěná na žampionech,
roštěnky na žampionech,
pravá roštěná,
příprava žampionů,
roštěná v pomalém hrnci,
pravá roštěná recept,
hovězí roštěná se žampiony,
hovězí na žampionech,
příprava roštěné,
na zampionech,
zampiony priprava,
hovězí roštěnky na žampionech,
rostenka na zampionech,
vepřova roštěna na žampionech,
vepřové roštenky na žampionech,
roštěnky se zampiony,
recepty roštěná,
něco na žampionech,
hovězí roštěná žampiony,
hovězí na žampionech v pomalém hrnci
Suroviny:
roštěná hovězí,
žampióny,
cibule,
smetana,
bujón hovězí,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
sádlo
Komentáře (22)
je vidět,že tě PH opravdu zaujal a to je dobře,jen tak dál.
Cibuľu preto osmažím zvlášť na panvici a dávam do PH. Ona aj po uvarení v PH ostáva nerozvarená, chrumkavá a ja to nemám rada. Preto ju nepridávam hneď na začiatku varenia do PH s ostatnými surovinami.