Postup přípravy
Krok 1: Z těsta vyválet plát a z něj nožem od ruky nebo podle šablony vyříznout příslušné figurky a podstavec.
Krok 2: Dát péct a vychladnuté perníčky nejprve ozdobit bílkovou polevou a potom je rovněž polevou připevnit k podstavečku.
Zveřejněno 10. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perníkový (mini)Betlém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8pp
Moje poznámka
Perníkový (mini)Betlém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r8pp
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 9 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 8 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 8 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 8 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 9 hodinami
Jablkový perník
collins před 10 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 13 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
zdobení perníčků postup,
šablony na perníčky,
šablony na perník,
šablony na perniky,
perníčky betlém,
perníkové šablony,
zdobení perníkového betlému,
perníčky šablony,
bílková poleva na perníky,
zdobení betlému,
postup zdobení perníčkú,
šablony na zdobení perníku,
bílková poleva na zdobení perníčků,
zdobení perníčků betlém,
perníkový minibetlém,
betlém z perníčků,
poleva na zdobení perníků,
zdobeni pernicku video postup,
bílková poleva na perníčky,
pečený betlém šablona
Suroviny:
těsto perníkové,
poleva bílková,
perníčky
Komentáře (7)